Številni dobri razlogi govorijo v prid aparatom Miele.
Tukaj jih preberite šest.

Vse od ustanovitve leta 1899 Miele sledi svojemu vodilu »Immer besser«. To pomeni, da si prizadevamo za to, da bi bili »vedno boljši« od drugih ponudnikov in hkrati »vedno boljši«, kot smo že. Za naše stranke to pomeni pomirjujočo zavest, da je bila odločitev za Miele modra odločitev – verjetno za vse življenje.

Miele Qualität

Kakovost Miele

Že več kot 100 let velja: na Miele se lahko zanesete, naši aparati vas ne pustijo na cedilu. Naši gospodinjski aparati so preizkušeni na do 20 let življenjske dobe. Enkrat Miele, vedno Miele: Mielejeve stranke po vsem svetu ostajajo zveste blagovni znamki Miele in jo priporočajo tudi drugim. Tudi za prihodnost vam lahko obljubimo, da pri kakovosti in življenjski dobi izdelkov ne bomo sklepali kompromisov.

Tehnologija Miele

Miele je sinonim za navdušujočo tehnologijo in izjemne rezultate pri minimalni porabi energije. To velja tako za higienično in nežno nego vašega perila, talnih oblog in posode kot tudi za raznolika kulinarična doživetja pri kuhanju in peki. Za to skrbijo številne inovativne značilnosti opreme, ki jih ponuja samo Miele.

To dokazujejo nešteta prva mesta na najbolj priznanih testih izdelkov po vsem svetu.

Handwerkskunst

Udobje Miele

Naj gre za klasičen vrtljivi gumb, nevsiljive senzorske tipke ali visoko odzivni prikazovalnik na dotik, kot pri vašem pametnem telefonu: upravljanje aparatov Miele je preprosto in zabavno. Poleg tega se aparati tako v kuhinji kot pri pranju perila odlikujejo s številnimi udobnimi in zanesljivimi avtomatskimi programi, ki zagotavljajo odličen končni rezultat, ter z veliko ljubezni do detajlov. Z aparati Miele je življenje lepše ...

Miele Design

Dizajn Miele

Miele je sinonim za čiste oblike, brezčasno eleganco in intuitivno uporabo. Naj gre za klasičen vrtljivi gumb, nevsiljive senzorske tipke ali prikazovalnik na dotik z visoko ločljivostjo: upravljanje aparatov Miele je preprosto in zabavno.

Nikjer drugje ne najdete tako raznolike ponudbe skrbno usklajenih oblikovnih linij in barvnih svetov za najrazličnejše sprednje stranice kuhinjskega pohištva. Vseeno je, kako opremite svojo kuhinjo: Miele se vam popolno prilagodi.

Miele Service

Servis Miele

Mielejeve stranke uživajo prednostno obravnavo: to zagotavlja naša hitra in učinkovita servisna služba, ki je bila že večkrat izbrana za najboljšo v svoji panogi. Tudi če želite individualne napotke za uporabo izdelka ali profesionalno čiščenje aparatov Miele, se z veseljem oglasimo pri vas. Vedno smo vam na voljo. To vam obljubimo!

Die Marke Miele

Blagovna znamka Miele

V mnogih državah je Miele najbolj zaželena blagovna znamka na svojem področju. Na domačem nemškem trgu je bil Miele leta 2013 med vsemi panogami izbran celo za najboljšo blagovno znamko izdelkov vseh časov (»best brand ever«). Takšna blagovna znamka pa pove tudi nekaj o svojem uporabniku: Mielejevi kupci pri svojih gospodinjskih aparatih postavljajo visoke zahteve glede zmogljivosti in prijaznosti do okolja. Kdor kupi Miele, pokaže svoj odnos do kakovosti in življenjski slog.