Filozofija

Philosophie

Miele je že od ustanovitve leta 1899 neodvisno družinsko podjetje, ki čuti enako odgovornost do lastnikov, zaposlenih, strank, dobaviteljev, okolja in družbe.

Podjetje se osredotoča na proizvodnjo gospodinjskih aparatov za kuhinje, nego perila in nego tal ter na aparate za uporabo v poslovnih obratih in medicinskih ustanovah (»Miele Professional«). Strateška vizija podjetja je, da bi postali najbolj zaupanja vredna in zaželena vrhunska blagovna znamka na svetu. 

Miele svojim strankam zagotavlja izdelke, ki postavljajo merila glede dolge življenjske dobe, zmogljivosti, udobja pri upravljanju, energijske učinkovitosti, dizajna in servisa. To ponazarja slogan »Immer besser« (vedno boljši), ki sta ga ustanovitelja Carl Miele (li.) in Reinhard Zinkann natisnila že na prve aparate – in ki še danes zaznamuje podjetje Miele.

Podjetje se osredotoča izključno na blagovno znamko Miele in njeno stalno pozicioniranje v segmentu vrhunskih izdelkov. Miele je sinonim za dolgoročno razmišljanje in ravnanje, kontinuiteto vrednot in ciljev, partnerski odnos do strank in dobaviteljev ter kulturo podjetja in vodenja, usmerjeno v zaposlene.