Funkcija aplikacije za kuhinjo*

FoodView: vse pod nadzorom

Nadzorujte svoje jedi v pečici – tudi če ste ravno nekje drugje: kamera, ki je vgrajena v strop pečice, vam na pametnem telefonu ali tablici kaže, kako je videti vaše živilo. Po potrebi lahko s svojo mobilno končno napravo tudi udobno spremenite nastavitve načina delovanja svoje povezane pečice na daljavo. Več nadzora za vas pomeni tudi več svobode – in edinstveno udobje.

CookAssist: popolni rezultati pečenja preprosto z aplikacijo

Skrivnost popolnih rezultatov pečenja: Miele CookAssist vam pomaga pri optimalni pripravi steakov, pa tudi številnih drugih jedi. Jasna navodila v aplikaciji Miele omogočajo, da se temperature in časi priprave avtomatsko prenesejo na kuhalno ploščo TempControl. Nastavitve morate samo še potrditi.

Ogled videoposnetka

BaristaAssistant: z užitkom nastavite popoln ekspreso

Za najboljši ekspreso so potrebne dobra kava v zrnju in optimalne nastavitve aparata. Pri slednjih lahko pomaga BaristaAssistant. Ta ljubitelja kave korak za korakom vodi skozi štiri do osem pokušin vse do osebnega najljubšega okusa. Ta postopek je edinstven, saj aplikacija ne spreminja le posameznih parametrov, temveč po želji uporabi proces z izključevanjem, s katerim optimizira okus ekspresa.

AutoStart: programiran zagon z aplikacijo

S funkcijo AutoStart lahko z aplikacijo programirate svoj pomivalni stroj tako, da se samostojno zažene ob vnaprej določenih urah. Po zaslugi sistema AutoDos in kartuše PowerDisk je pomivalno sredstvo vedno na voljo, zato lahko stroj deluje povsem samostojno. Ročni zagon na stroju ali v aplikaciji tako ni potreben. Tudi pozabljen zagon pomivanja in s tem pomanjkanje čiste posode postane le še preteklost.

Recept kot navdih: vselej ustrezen recept

S katerim receptom lahko doma prikličemo počitnice? Ko gre za nove ideje in nasvete za kuhanje in peko, vam priskoči na pomoč funkcija receptov v aplikaciji Miele, kjer hitro najdete pravi recept za posebne priložnosti ali pa poiščete navdih za vsakdanji obrok. Tako lahko razširite nabor receptov pri svojem običajnem načrtovanju menijev in preizkusite kulinarične trende.

Storitev naročila živil: Vam še kaj manjka? Za to poskrbi storitev naročila živil

Preprosto skuhajte tisto, kar si zaželite – ne da bi morali za to po nakupih. Če vas navdihne določen recept v aplikaciji Miele, imate ustrezne sestavine udobno in hitro pri roki: neposredno v aplikaciji jih lahko naročite po spletu
in jih nato udobno prejmete na vaš domači naslov. Udobje z nekaj kliki – in brez porabljenega časa in nakupovalnih vrečk.

Mix & Match: inteligentna pomoč

Hitra priprava zdravih jedi: funkcija Mix & Match omogoča istočasno pripravo ali pogrevanje različnih živil – v manj kot pol ure. Živila lahko hkrati vstavite v aparat in jih po preteku izbranega programa spet vzamete iz njega. Tako povsem udobno pripravite obrok, sestavljen iz več komponent, ne da bi morali paziti na različne čase in temperature priprave. Aplikacija Miele vam pomaga pri izbiri recepta in pripravi.

* Na voljo za mobilno končno napravo (minimalne zahteve so podane v trgovini App Store).