Funkcija aplikacije za nego perila*

CareAssistant: dlje časa sveže in brez gub

Ste že na poti in ne morete vzeti perila iz stroja takoj po končanem programu? CareAssistant poskrbi, da perilo kljub temu dolgo ostane sveže. Z aplikacijo lahko fazo zaščite pred mečkanjem v vašem pralno-sušilnem stroju do trikrat podaljšate za 30 minut. Uporaba pomočnika CareAssistant je mogoča tako med pranjem ali sušenjem kot med neprekinjenimi postopki pranja in sušenja.

HygieneAssistant: brezhibna čistoča za stroj in perilo

Če pogosto perete z nizkimi temperaturami, je priporočljivo, da občasno izvedete čiščenje svojega pralnega ali pralno-sušilnega stroja Miele z ustreznim programom. Če želite, vas lahko aplikacija obvesti, kdaj bi bilo dobro očistiti stroj. V aplikaciji lahko tudi kadar koli prikličete higienski status. Tako ste vedno sproti obveščeni in ves čas uživate v najboljši higieni.

AddLoad: fleksibilno dodajanje perila

Program pranja v vašem pralnem ali pralno-sušilnem stroju Miele že poteka, vi pa ste pozabili vložiti kos perila? S funkcijo AddLoad to ni nobena težava! Funkcija je prikazana na stroju in v aplikaciji. Tako lahko tudi na daljavo vidite, ali in do kdaj lahko še dodate perilo v stroj. Potrebujete nekaj časa, da zberete vse kose oblačil? Potem na daljavo aktivirajte premor delovanja svojega stroja Miele. To poskrbi za kar največje udobje.

TimeAssistant: vselej kar najbolje obveščeni

Popolna časovna usklajenost brez truda: zlasti pri sušenju lahko čas glede na vrsto in količino perila zelo odstopa. Aplikacija Miele vas lahko po želji obvesti, če se v začetku prikazani čas konca spremeni za več kot 30 minut. Obvestilo prejmete tudi, ko se program konča. Tako ste ves čas na tekočem in stalno preverjanje ni več potrebno.

* Na voljo za mobilno končno napravo (minimalne zahteve so podane v trgovini App Store).