Aplikacija Miele Scout

Ne glede na to, ali ste doma ali zdoma – z aplikacijo Miele Scout* prek pametnega telefona ali tablice svojemu robotskemu sesalniku preprosto poveste, kaj in kdaj mora storiti. Aplikacija vam v ta namen nudi udobne funkcije upravljanja.

Miele@home

Upravljanje z aplikacijo od doma ali od drugod

Sesalnik Scout lahko udobno upravljate prek aplikacije s pametnim telefonom ali tablico, tudi če ste zdoma. Na voljo vam je več udobnih funkcij. S timerjem lahko na primer vsak dan nastavite drugačen „začetek dela“, s prikazom karte pa lahko ves čas sledite postopku čiščenja.

Statusni zaslon

Pregled vseh pomembnih informacij

Začetni zaslon vam pregledno posreduje vse pomembne informacije, npr. v katerem načinu je trenutno sesalnik Scout in kdaj bo začel z naslednjim čiščenjem. Z le dvema klikoma lahko izberete način čiščenja in takoj zaženete robotski sesalnik.

Home Mapping

Virtualna karta bivalnega območja

Scout se sistematično premika skozi prostore in pri tem ustvari virtualno karto. Tako najde idealno linijo za učinkovito čiščenje brez vrzeli. V aplikaciji lahko s pomočjo karte takoj vidite, kje se robotski sesalnik trenutno nahaja in kje je že počistil. Določite lahko prednostna območja, ki jih želite posebej pogosto očistiti, in označite območja, ki se jim mora sesalnik izogniti.

Timer

Poljubna nastavitev ure začetka sesanja

Pri Scoutu lahko individualno nastavite uro čiščenja tal. Tako lahko na primer sesalnik čisti, ko vas sploh ni doma. Scout se zanesljivo zažene ob določeni uri in začne s čiščenjem. Na koncu se aparat samostojno vrne k polnilni enoti, ki napolni akumulator. Nastavite lahko do sedem posameznih timerjev, tako da se lahko čiščenje začne vsak dan v tednu ob drugem času. Mirno se torej umaknite, medtem ko Scout poskrbi za čiščenje vašega stanovanja.

Home Vision**

Poglejte svet skozi oči sesalnika Scout

Kameri na sprednji strani sesalnika vam omogočata, da tudi kadar ste zdoma, lahko preverite, če je doma vse v redu in če Scout pridno čisti. Pri tem lahko iz perspektive aparata opazujete aktivnosti čiščenja v realnem času. Tako vedno veste, na katerem mestu je trenutno sesalnik Scout. S puščicami ga lahko celo udobno usmerjate. Razume se, da je prenos slike s kamere kodiran.

* Na voljo za mobilno končno napravo (minimalne zahteve Android 6.0+ in iOS 11.0+)
** Oprema je odvisna od modela

To top of page