Podjetje Miele od blizu

  • Gute Gründe für Miele

    Dobri razlogi za Miele

    Več
Philosophie

Filozofija

Miele je že od ustanovitve leta 1899 neodvisno družinsko podjetje, ki čuti enako odgovornost do lastnikov, zaposlenih, strank, dobaviteljev, okolja in družbe.

Več
Historie

Zgodovina


»Immer besser« (vedno boljši) sta ustanovitelja zapisala na svoje prve izdelke. Ti dve besedi sta kot rdeča nit prisotni skozi več kot stoletno zgodovino podjetja Miele.

Več
Geschäftsentwicklung

Poslovni razvoj

V poslovnem letu 2018/2019, ki se je končalo 30. junija 2019, je podjetje doseglo 4,16 milijarde evrov prometa. To ustreza rasti 59,7 milijona evrov ali 1,5 odstotka. Na domačem, nemškem trgu je promet znašal 1,2 milijarde evrov.

Več
Management

Upravljanje

Podjetje Miele & Cie. KG enakopravno vodi pet poslovodij: Dr Stefan Breit, Dr Markus Miele, Olaf Bartsch, Dr Reinhard Zinkann i Dr Axel Kniehl.

Več
Nachhaltigkeit

Trajnost

Mielejevo trajnostno ravnanje ni le posledica vrednot in tradicije podjetja, temveč je tudi nujno potrebna osnova za dolgoročni uspeh podjetja.

Več
Auszeichnungen & Testsiege

Priznanja in zmagovalci testa

Temelj podjetniškega delovanja v podjetju Miele so stalen razvoj in nenehne izboljšave. Ta Mielejeva strategija je uspešna, kar dokazuje cela vrsta nagrad in priznanj.

Več
Standorte

Lokacije

Miele je danes prisoten v 50 državah/regijah z lastnimi distribucijskimi podjetji, v približno 50 dodatnih državah pa prek uvoznikov.

Več
Ansprechpartner

Kontaktna oseba

Naše kontaktne osebe vam z veseljem pomagajo, če imate kakršna koli vprašanja ali želje.

Več