Gospodinjski aparati Miele v pametnem domu

Vaša hiša prihodnosti

Pametni dom naredi vsakdanje življenje lažje in ustvari prilagojeno udobje bivanja. Rolete, ogrevanje in hišni aparati komunicirajo med seboj in se vse pogosteje upravljajo prek aplikacije ali z glasovnimi ukazi. Tudi številni aparati Miele omogočajo povezavo v omrežje. Po zaslugi praktičnega vmesnika Miele Cloud jih lahko hitro in enostavno vključite v svoje obstoječe aplikacije pametnega doma. Tako lahko uživate v učinkovitosti in udobju celovite povezanosti vseh komponent v hiši.

Pametne ideje za vaš dom

Nov navdih: pokazali vam bomo primere, kako partnerske aplikacije naredijo vaš vsakdan udobnejši z aparati Miele.

Upravljanje energije

Učinkovita raba energije

Pametno upravljanje z energijo skrbi za več udobja in zmanjšanje stroškov. S pomočjo hišne fotovoltaične naprave ali digitalnega električnega števca lahko uporabljate energijo, ko je ta na voljo. S centralnim upravljalnikom energije se nato pralni, sušilni ali pomivalni stroj vklopijo povsem avtomatsko. Na ta način lahko inteligentno polnite tudi svoj robotski sesalnik. Tako še učinkoviteje uporabljate električno energijo, ki jo ustvarjate sami.

Udobje

Olajšajte si življenje

Aparate Miele, povezane v omrežje, lahko prek vmesnika Miele Cloud zelo udobno vključite v obstoječe sisteme avtomatizacije doma. S tem bodo vsi aparati v vašem domu pregledno predstavljeni v eni aplikaciji. Status svojih aparatov Miele in sporočila o potrebnem vzdrževanju ali servisu imate tako vselej pred očmi. Centralno pa lahko izvajate tudi upravljanje. Za interakcijo z aparati drugih proizvajalcev lahko enostavno ustvarite individualna dejanja.

Varnost

Praktične varnostne rešitve

Popolnoma brez skrbi: omreženje vaših aparatov Miele omogoča, da svoj dom vedno zapustite z občutkom varnosti. Svoje aparate preprosto in udobno vključite v svojo individualno varnostno rutino. Takoj ko se odpravite v službo, se vsi povezani aparati Miele avtomatsko preklopijo v stanje pripravljenosti. Je v omrežje povezan tudi vaš javljalnik dima? Potem se v nujnem primeru samodejno izklopijo vsi aparati za kuhanje.

Individualne rutine

Ustvarite pametni dom po svoji meri

Ali želite prilagoditi svoj pametni dom? Potem preprosto programirajte svoje osebne rutine. Te lahko optimalno prilagodite svojim povezanim aparatom Miele. V načinu Dinner Mood se prižge ambientalna osvetlitev, takoj ko z gosti sedete za mizo. Ko zapustite hišo, se samodejno zažene robotski sesalnik. In ko je program pranja končan, zasveti vaša pametna lučka – tako si olajšate življenje!

Ali programirate lastne aplikacije za upravljanje doma zase ali za svoje stranke in želite vanje vključiti aparate Miele? Potem uporabite našo stran za razvijalce! Tam boste našli vse pomembne informacije:

Naši partnerji

Naši partnerji

Aplikacija Miele

Komunikacija aparatov

To top of page